Tyskernes besættelse af Danmark markeres i Odby Kirke på mandag 9. april. Senere festligholdes Befrielsen i dagene 4. og 5. maj.

Kirkeliv i søndersognene

 

Kirkernes gravere gør en dyd ud af at pynte op til de kirkelige handlinger.

Kirkernes gravere gør en dyd ud af at pynte op til de kirkelige handlinger.

LIGE NU: Vidste du, at der kan lyttes til transmissioner af nogle af de begivenheder, der foregår i Søndbjerg og Odby Kirker? Lige nu kan du høre tre seancer, der har været i Odby Kirke om Danmarks besættelse og befrielse. Find ‘Transmissioner’ under fanen ‘Kirkeliv’ i menuen foroven :-)

 

 

KIRKEBLADET KOMMER I ALLE POSTKASSER: Hver måned udkommer kirkebladet Sogn og Kirke med nyt fra hele Thyholm Pastorat. Søndbjerg og Odby udgør tilsammen Søndersognene.

GUDSTJENESTER: Som udgangspunkt er der gudstjeneste på alle søn- og helligdage året rundt i én af søndersognenes to kirker. Alle gudstjenester er med altergang – undtagen juleaften og langfredag. 

PRÆSTERNE: Dine lokale sognepræster hedder henholdsvis Thomas Buelund, som bor i Søndbjerg Præstegård, og Morten Krogh Nielsen, som bor i Jegindø Præstegård. Menighedsrådsformand er Bente Thing. Deres kontaktinformationer kan ses i kirkebladet eller på www.sondbjerg-odby.dk

 

Hver sommer er der solnedgangsgudstjenester i hhv. Odby og Søndbjerg Kirker. Seks onsdage i træk kl. 21:00.

Hver sommer er der solnedgangsgudstjenester i hhv. Odby og Søndbjerg Kirker. Seks onsdage i træk kl. 21:00. I år lægges der ud i Odby Kirke onsdag 4. juli!

SØNDERSOGNENES HJEMMESIDE: Søndbjerg-Odby sogn har sin egen hjemmeside, som du finder hér: www.sondbjerg-odby.dk

SOLNEDGANGSGUDSTJENESTER: Hver sommer er der seks onsdage i træk stemningsfulde solnedgangsgudstjenester i Søndersognenes kirker. Lokale såvel som udefrakommende leverer musik og sang. Gudstjenesterne begynder altid kl. 21:00. Lyt til en solnedgangsgudstjeneste fra i sommer lige hér: 

TRANSMISSIONER: Lyt til transmissioner fra vore lokale kirker ved at klikke på ‘Transmissioner’ under fanen ‘Kirkeliv i Søndersognene’ i menuen foroven.

MUSIKALSK TANKERUM: Hver måned* er der Musikalsk Tankerum i Søndbjerg Kirke, hvor organisten spiller nonstop i to timer. Man kan frit komme og gå i tidsrummet, som altid er fra kl. 19:00 – 21:00. Levende lys og mørket, der falder på, skaber sammen med musikken den intense stemning i kirken. Datoerne annonceres i kirkebladet og fremgår af denne hjemmesides kalender.

*) Juli, august og december dog undtaget. 

REV. 5. MAJ 2018, ADMINISTRATOR

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>