Om sitet

Om hjemmesiden uglev.dk 

Uglev er en lille hyggelig landsby i det nordvestjyske. Byen består af godt og vel 200 indbyggere. Byen har tradition for, at alle bidrager med lidt, for at holde vores lille landsbysamfund kørende. Byen har to lokale foreninger, medborgerhuset Stationen samt Uglev og Omegns Borgergruppe, som arrangerer store som små begivenheder året rundt. Begge disse foreninger har selvstændige undersider på denne hjemmeside. Du finder frem til dem via menuen foroven – fanen ‘Foreninger’. 
Vi har en lang række af aktiviteter her i byen, blandt andet fællesspisning og torvedag. Vi har blandt andet en rideskole, boldklub og lokalhistorisk forening. 
Vi har også en kirke, hvor der jævnligt er gudstjenester og nogle gange bryllup. Vi har en jernbane, hvilket betyder, at alle i byen kun har få hundrede meter til en togafgang ud i den vide verden. Til gengæld har Uglev ikke længere friskole, købmand og plejehjem, hvilket betyder, at byen bestemt osse har sine udfordringer i en tid præget af befolkningsnedgang. 

Hjemmesiden udbydes af infoland.dk. 

NOV. 2017, UGLEV OG OMEGNS BORGERGRUPPE 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>